Scroll

Dé architect van slimme teeltsystemen

Teelt is de kern van uw bedrijf. HAWE ontwerpt, ontwikkelt en levert al sinds 1958 mobiele teeltsystemen die uw bedrijf in beweging brengen. Voor telers van vandaag én morgen. Van containersystemen, mobiele gotensystemen tot meerlagen teeltsystemen.

Uw gewas, onze oplossingen

Slimme, duurzame en schaalbare systemen voor uw gewas.

  • Sla en bladgroenten
  • Potplanten
  • Jonge planten
  • Aromatische kruiden
  • Medicinale cannabis
  • Sierteelt uit bol
  • Boomkwekerijen
Sla en bladgroenten

Sla; een superfood

Sla is een superfood, het is gezond, presenteert mooi, het is in allerlei kleurschakeringen, blad -en kropvormen beschikbaar. Het is een snelgroeiend gewas met een teeltcyclus van slechts enkele weken. Het door HAWE ontwikkelde mobiele goten systeem biedt optimale afstemming voor de behoefte van uw gewas.

Potplanten

Passende oplossingen

Potplanten zijn mooi voor binnen en buiten. Een lust voor het oog en kleurenboost voor de omgeving. Of het nu gaat om één jarige bloeiende planten, meerjarige vaste planten of een schitterende phaelenopsis. De mobiele teeltsystemen van HAWE bieden voor vele soorten potplanten een passende oplossing. Zo doen we er alles aan om iedereen te laten genieten van de perfecte bloeiende potplant.

Jonge planten

Precisie werk

De opkweek van jonge planten is precisie werk. Een hoge gewaskwaliteit met sterke resistentie, smaakvolle vruchten en hoge opbrengsten begint bij het jong plantje. Een goede start levert veel op en daarom verdient de teelt van jongplanten de beste oplossing voor een goede toekomst. Daar draagt HAWE aan bij. 

Aromatische kruiden

Natuurlijke smaakmakers

Met een toenemende vraag naar een gezond en plantaardig dieet, maar ook behoefte aan gemak biedt HAWE oplossingen voor de teelt van kruiden in zowel pot als gesneden variant. Natuurlijke smaakmakers in de keuken maken ons leven gezonder en smaakvoller en biedt een duurzaam alternatief voor zout en suikers.

Medicinale cannabis

Uniforme teelt

HAWE gelooft in een bijdrage aan het scheppen van een duurzamere en gezondere wereld voor toekomstige generaties. Daarom ontwikkelen wij oplossingen voor de teelt van medicinale cannabis. Een teelt die ervoor zorgt dat mensen die er baat bij hebben, een beter leven kunnen leiden.

Sierteelt uit bol

Efficiënt en duurzaam broeien

Nederland staat wereldwijd bekend om haar tulpen. Op grote velden, buiten, worden de bollen geproduceerd, waarna ze in kassencomplexen efficiënt en duurzaam kunnen worden geteeld tot de fleurige bloem die we allemaal kennen. Het telen van tulpen uit de bol noemen we ‘broeien’. Door de tulpen in een kas te broeien kan het seizoen worden verlengd. 

Boomkwekerijen

Groen en gezond

Samen de wereld groener en gezonder maken. In een tijd waarin de roep om CO2-uitstoot te verminderen enorm groot is, zien wij kansen in boomkwekerijen. Bomen zorgen immers voor zuurstof en luchtzuivering die bijdragen aan de algehele gezondheid. Bomen helpen tegen wateroverlast en zijn een levensbron voor de dieren in de natuur. 

1/1

Wij zijn HAWE Cultivation Systems.

We’ve been around als het gaat om ontwikkelingen in de glastuinbouw. Sinds 1958 levert HAWE slimme teeltsystemen aan de sterk groeiende markt over de hele wereld. Met een groot hart voor teelt en techniek pushen we onszelf naar nieuwe oplossingen. Zo verhoogt de productie en kwaliteit van uw gewas, bespaart u kosten, haalt u meer uit uw teeltoppervlak en verbeteren uw arbeidsomstandigheden.

Handmatig mobiel container systeem

Kilrie Trees

Alle projecten
Compleet geautomatiseerd

Gartenbaubetrieb Knaup

Alle projecten
1/1
nieuws

HAWE updates

HAWE is constant in beweging. Volg onze updates en lees alles over de laatste ontwikkelingen. 

Vragen of hulp nodig?

Wij helpen u graag op weg!