WELKE KANT WIL JE UIT?

Werken bij HAWE betekent werken voor de toekomst. Sluit je aan bij ons team en help grenzen verleggen. Sta vooraan in het ontwikkelen van de nieuwste innovaties en heb antwoorden op de uitdagingen van onze wereld. Jouw vaardigheden zijn essentieel om de wereld van morgen vandaag mogelijk te maken.

HAWE careers

Mobiel goten systemen

Optimale plantdichtheid

Het mobiele goten systeem van HAWE bestaat uit speciaal ontworpen NFT-goten die automatisch bewegen van vul- naar oogststation. Deze goten bewegen mee met het gewas en zijn bijzonder geschikt voor bladgewassen en kruiden. Het systeem zorgt voor een optimale plantdichtheid gedurende elke fase van het groeiproces en maximaliseert de opbrengst per vierkante meter.

De voordelen van ons mobiele goten systeem voor gewasbeheer zijn aanzienlijk:

Optimale plantdichtheid: Het systeem benut het teeltgebied efficiënt en biedt de mogelijkheid tot volledige automatisering.
Geoptimaliseerde plantenvoeding: Dankzij het gebruik van 'Nutrient Film Techniques' (NFT) ontvangt elke goot een exact gedoseerde hoeveelheid voedingsoplossing via een individuele waterinvoer. Dit dunne laagje water stroomt door de goten, wordt opgevangen, gefilterd en hergebruikt, terwijl de optimale luchtstroom gezonde, actieve gewassen bevordert.
Flexibel en modulaire oplossing: Ons systeem is een flexibele oplossing en modulair te ontwerpen. Het kan ook worden toegepast in de bestaande kas en in geval van uitbreiding kunnen wij je systeem aanpassen aan de nieuwe situatie.
 Arbeidsbesparing: Dankzij de automatisering is minder arbeid nodig, wat leidt tot een efficiënter werkproces.
 Hergebruik van drainwater: Het hergebruik van drainwater minimaliseert verspilling en draagt bij aan een duurzamere teeltpraktijk.

Ons mobiele gotensysteem is ideaal voor gewassen zoals sla, bladgroenten en aromatische kruiden.

HAWE staat klaar om op maat gemaakt advies te bieden, gebaseerd op onze uitgebreide kennis en ervaring. We bespreken en passen projecten aan om te voldoen aan specifieke behoeften.

Kom in contact