WELKE KANT WIL JE UIT?

Werken bij HAWE betekent werken voor de toekomst. Sluit je aan bij ons team en help grenzen verleggen. Sta vooraan in het ontwikkelen van de nieuwste innovaties en heb antwoorden op de uitdagingen van onze wereld. Jouw vaardigheden zijn essentieel om de wereld van morgen vandaag mogelijk te maken.

Bekijk avactures

Mobiele container systemen

Mobiele container systeem

HAWE's mobiele container systeem maakt het kweken niet alleen eenvoudiger, maar ook efficiënter. We werken nauw samen met onze klanten om dit systeem te ontwerpen met als doel het maximaliseren van opbrengsten en het optimaliseren van groeiprocessen. Het systeem is flexibel en kan snel worden opgezet en aangepast aan verschillende groeiomstandigheden. Hierdoor kun je gemakkelijk reageren op veranderende marktomstandigheden. Bovendien kan het worden uitgerust met slimme robotica voor precisie en efficiëntie in gewasbeheer.

Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

  • Verbeterde workflow: Door gewasverwerking te centraliseren, verbetert het systeem de efficiëntie van je workflow en minimaliseert het de kans op besmetting.

  • Besparing op arbeidskosten: Geautomatiseerde mogelijkheden maken gecombineerde taken mogelijk op één locatie, waardoor je aanzienlijk kunt besparen op arbeidskosten en een betere workflow kunt realiseren.

  • Maximalisatie van opbrengsten: Het verplaatsen van planten naar verschillende klimaatzones optimaliseert de kwaliteit van gewassen en verhoogt de opbrengst per oppervlakte-eenheid.

  • Flexibiliteit en toekomstgerichte automatisering: Ons systeem groeit mee met jouw behoeften en biedt de mogelijkheid om geleidelijk over te stappen naar meer geautomatiseerde processen.

Ons mobiele container systeem is geschikt voor verschillende gewassen, waaronder potplanten, jonge planten, kruiden, medicinale cannabis, en sierteelt uit bol- en boomkwekerijen. Met onze expertise bieden we advies op maat dat perfect aansluit bij jouw specifieke teeltbehoeften.

Benieuwd naar de mogelijkheden?