WELKE KANT WIL JE UIT?

Werken bij HAWE betekent werken voor de toekomst. Sluit je aan bij ons team en help grenzen verleggen. Sta vooraan in het ontwikkelen van de nieuwste innovaties en heb antwoorden op de uitdagingen van onze wereld. Jouw vaardigheden zijn essentieel om de wereld van morgen vandaag mogelijk te maken.

HAWE careers

Over HAWE

Over ons

Ons mondiale voedselsysteem staat onder druk. De wereldbevolking groeit en daarmee de vraag naar goed en duurzaam geteeld voedsel. Efficiency is cruciaal. HAWE ontwerpt, ontwikkelt en levert sinds 1958 innovatieve teeltsystemen die telers van vandaag en morgen vooruit helpen. 

Van containersystemen en mobiele goten systemen tot meerlagen teeltsystemen, HAWE biedt op maat gemaakte oplossingen voor diverse gewassen. Onze systemen zorgen niet alleen voor betere opbrengsten, maar besparen ook aanzienlijke hoeveelheden energie en water, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor moderne telers. 

HAWE Cultivation Systems is toegewijd aan het creƫren van een efficiƫntere teeltomgeving die het verschil maakt voor een duurzame voedselvoorziening in onze groeiende wereld.

For a growing world.

HAWE Cultivation Systems is onderdeel van de KUBO Group.

Nieuws

Benieuwd naar onze oplossingen?