Over HAWE

Dé architect van slimme teeltsystemen.

Al decennia lang staat HAWE bekend als de ontwikkelaar van logistieke systemen. Een mobiel teeltsysteem is meer dan een logistieke oplossing. Het is een cruciaal onderdeel van uw primaire bedrijfsproces. Wij geloven dat in het centraliseren van arbeid de sleutel ligt tot optimalisatie van uw teelt en proces. Dit stellen wij dan ook centraal in onze aanpak en omdat geen teeltlocatie hetzelfde is, ontwerpen wij onze systemen voor u op maat.

Klimaat, waterschaarste, loonkosten en arbeidsomstandigheden, energiekosten en afzet. U hebt een uitdaging te managen en wenst uw ambities te realiseren. Onze teeltsystemen zijn daarbij een deel van de puzzel.

Waar het ooit begon met de ontwikkeling van elektro karren hebben wij ons ontwikkeld tot dé architecten van slimme teeltsystemen met een duidelijke focus op mobiele goten systemen en mobiele container systemen. Die beiden ook meerlagen mogelijk zijn voor een optimale ruimtebenutting. Onze systemen worden wereldwijd toegepast en zijn geschikt voor een grote verscheidenheid aan teeltsoorten in zowel de voedsel- als sierteeltsector.

HAWE stapt in met een doorgewinterde visie en een team van specialisten met ruime ervaring. Wij verdiepen ons in de impact waar u naar op zoek bent. In uw huidige proces versus het gewenste proces en samen komen wij tot de kern. De best passende oplossing voor u. Zo helpen wij u de productie en kwaliteit van uw gewas te verhogen, kosten te besparen, arbeidsomstandigheden te verbeteren en meer rendement te halen uit uw beschikbare teeltoppervlak.

Om dit te bewijzen hebben wij een eigen testlocatie waar wij onze oplossingen dagelijks omarmen. Waar we nieuwe technologie en optimalisaties ontwikkelen en uitvoerig testen, of desgewenst een specifieke proefopstelling voor u kunnen inrichten.

Zo brengen wij uw teelt en bedrijf in beweging!

KUBO Group

Sinds mei 2022 is HAWE Cultivation Systems onderdeel van de KUBO Group. KUBO kijkt inmiddels terug op ruim 75 jaar historie in de glastuinbouw. Een familiebedrijf met een stabiele basis, waar de derde generatie aan het roer staat.

KUBO realiseert complete kasprojecten. Contracting, engineering, fabricage, de bouw en service. Alles in eigen beheer. Om het hele proces te kunnen controleren, op tijd te kunnen leveren en zeker te zijn van de nieuwste technieken en concepten.