We stellen onze medewerkers graag aan jullie voor.

In dit korte interview de beurt aan Jelmer Huizing.

Wie ben je?
Mijn naam is Jelmer Huizing. Ik ben 36 jaar, getrouwd en vader van twee prachtige zonen in de leeftijd van 5 en 1. Hoewel ik ben geboren en getogen in Den Haag heb ik de liefde gevonden in het Westland. Liefde voor het vak, én voor Paula. Over de volgorde doe ik geen uitspraak. 😉

Hoe ben je terechtgekomen bij HAWE?
Met ruim 7 jaar ervaring in de teeltsystemen ben ik in 2021 voor de KUBO Group gaan werken. Met als eerste opdracht: de integratie van mobiele teeltsystemen versterken in het ‘Full Service Grow Concept’. In mei 2022 is HAWE onderdeel geworden van de KUBO Group en kreeg ik de kans het team van HAWE te versterken.

Waar ben je verantwoordelijk voor? Wat wil je binnen HAWE bereiken/ wat is je einddoel?
Ik draag verantwoordelijkheid voor de commerciële strategie en verkoop. Daarbij is het mijn doel om van HAWE weer een wereldspeler te maken die tot de top van systeemleveranciers behoort. Daarbij werken we elke dag aan het verduurzamen van de internationale tuinbouw en een groenere wereld.

Wat sprak je aan om te komen werken voor HAWE?
De mogelijkheid om de organisatie te versterken onder de vleugels van de KUBO Group. Daarnaast het dagelijks contact met onze klanten die tot de top behoren en ons altijd weten uit te dagen. Als ‘productspecialist’ kan ik een waardevolle bijdrage leveren in de doorontwikkeling van onze teeltsystemen. Systemen die bijdragen aan verbetering van de arbeidsomstandigheden, verhoging van de efficiëntie en verduurzaming van de productie.

Wat heb je gedaan voordat je bij HAWE kwam werken?
Aan de Haagse Hogeschool heb ik mijn Bachelors Degree behaald op het thema internationale arbeid. Mijn carrière ben ik vervolgens gestart als intercedent bij een uitzendbureau binnen de techniek en tuinbouwsector. Om mijn horizon te verbreden ben ik vervolgens gaan werken voor een lokaal marketingbureau in Den Haag die lokale ondernemingen samenbracht met de aanwezige internationale gemeenschap; de zogenoemde “expats”. Eind 2013 was het tijd voor wat nieuws en zo kwam WEVAB op mijn pad. Destijds een zusterbedrijf van HAWE. Tuinbouw en techniek kwamen hier wederom samen. In 2017 ben ik daar doorgegroeid tot salesmaner export en uiteindelijk regiomanager “APAC” geworden.

Waar krijg je energie van?
Samen het resultaat zien van hard werken, in het team én met klanten. Het is mooi om met klanten te kunnen sparren over hun ideale teeltproces en een bijdrage te kunnen leveren aan het succes en de verduurzaming van hun business.

Wat is je favoriete (werk)quote? 
Let’s go!