Wij zijn op zoek naar jou!

HAWE Cultivation Systems richt zich op de telers van vandaag én morgen. Kom jij in ons nieuwe, innovatieve, betrokken en vakbekwame team meewerken aan een succesvolle duurzame toekomst?

Dé architect van slimme teeltsystemen

Waar het ooit begon met de ontwikkeling van elektro karren hebben wij ons ontwikkeld tot dé architecten van slimme teeltsystemen met een duidelijke focus op mobiele goten systemen en mobiele container systemen. Die beiden ook meerlagen mogelijk zijn voor een optimale ruimtebenutting. Onze systemen worden wereldwijd toegepast en zijn geschikt voor een grote verscheidenheid aan teeltsoorten in zowel de voedsel- als sierteeltsector.

HAWE stapt in met een doorgewinterde visie en een team van specialisten met ruime ervaring. Om dit te bewijzen hebben wij een eigen testlocatie waar wij onze oplossingen dagelijks omarmen. Waar we nieuwe technologie en optimalisaties ontwikkelen en uitvoerig testen, of desgewenst een specifieke proefopstelling kunnen inrichten.

Ben jij diegene die met ons teelt en bedrijven in beweging brengt?

1/1

Salesmanager

Laurens

“Het is geweldig om met succes een teler te kunnen ontzorgen en efficiënter van het oppervlak gebruik te laten maken met een door HAWE ontwikkeld teeltsysteem”

Head of sales

Jelmer

“Het geeft energie om met een bevlogen team te werken aan efficiency van teeltoppervlakte met meer rendement voor de klant tot gevolg”

Laat je overtuigen door onze vooruitstrevende projecten!

Vacatures

Kom jij ons team versterken?
Momenteel zijn onze vacatures vervuld.
Een open sollicitatie is altijd welkom.

Open sollicitatie

Staat jouw baan er niet tussen? Wij zijn altijd op zoek naar talent!