We stellen onze medewerkers graag aan jullie voor.

In dit korte interview de beurt aan Nick Weber.

Wie ben je? Waar woon je?
Mijn naam is Nick Weber, 35 jaar oud en ik kom uit Schiedam waar ik nog steeds woonachtig ben.

Hoe ben je terecht gekomen bij HAWE?
Tijdens de periode van financiële uitdagingen bij mijn vorige werkgever, ben ik benaderd door verschillende partijen en heb ik diverse gesprekken gevoerd. Mijn voormalige financieel directeur adviseerde mij om even te wachten op de besluitvorming, waarbij hij aangaf dat KUBO interesse had getoond in een mogelijke overname. Op dat moment wist ik nog niet veel over KUBO, behalve dat ze een uitstekende reputatie hadden in de industrie. Nieuwsgierig naar het bedrijf, de visie en de mensen erachter, ben ik het gesprek aangegaan en al snel tot overeenstemming gekomen. De sterke winnaarsmentaliteit van KUBO spreekt me enorm aan, en dat is precies waar ik van hou!

Welke functie vervul je bij HAWE? Waar ben je verantwoordelijk voor? Wat wil je binnen HAWE bereiken/ wat is je einddoel? Hoe is je loopbaan gelopen bij HAWE de afgelopen jaren?
Ik werk bij HAWE als Supply Chain Manager. Ik ben verantwoordelijk voor een continue stroom van goederen vanaf grondstof tot eindproduct en alle aspecten die daarbij komen kijken.

Wat sprak je aan om te komen werken voor HAWE?
Ik was de eerste werknemer die tekende bij HAWE en ik wist nog niet wie mijn directe collega’s gingen worden. Ik had echter het volle vertrouwen in de directie, die mij sterk hebben overtuigd met hun visie en approach voor de toekomst voor HAWE. Er is een sterke winnaarsmentaliteit wat mij enorm aanspreekt.

Wat heb je gedaan voordat je bij HAWE kwam werken?
Ik ben begonnen als Inside Sales bij een groothandel, van een rayonvestiging van mijn tante. Hierna ben ik de logistiek in gegaan als Logistiek Coördinator. Logistiek is onvoorspelbaar, snel en vergt accuraatheid en oplossingsgerichtheid tegelijkertijd. Dit ligt mij erg goed! Uiteindelijk zocht ik meer uitdaging en wilde ik mijzelf verder ontwikkelen en deze opties hebben zich langzaam aan geresulteerd in waar ik sta, werkzaam bij HAWE.

Waar krijg je energie van?

De ontwikkeling van HAWE en hoe het team met elkaar samen werkt. Er zijn enorme stappen gemaakt binnen een jaar tijd. Dit resulteert dat ik met onze partners (leveranciers) standvastige relaties aan kan gaan en er goed vertrouwen is naar HAWE toe.

Wat is je favoriete (werk)quote?
Niet lullen maar poetsen.
Persoonlijk op de werkvloer gebruik ik zelf vaak: Gaan we regelen.