We stellen onze medewerkers graag aan jullie voor.

In dit korte interview de beurt aan Raymond van Elswijk.

Wie ben je? Waar woon je?
Mijn naam is Raymond van Elswijk, ik ben geboren en getogen in het bruisende Rotterdam. Tot 2022 heb ik daar ook altijd gewoond totdat ik de sprong waagde en verhuisde naar het Sint-Annaland op het eiland Tholen in Zeeland.

Hoe ben je terecht gekomen bij HAWE?
Mijn vorige werkgever had wat financiƫle uitdagingen. Hierdoor ben ik in gesprek geraakt met KUBO. Ze brachten het nieuws dat ze HAWE overnamen. Dit gaf mij een geruststellend gevoel. Het was goed om te zien dat er nog steeds vertrouwen was in ons team. Zeker omdat ik al sinds 1984 in dienst ben bij HAWE.

Welke functie vervul je bij HAWE? Waar ben je verantwoordelijk voor?
Bij HAWE vervul ik de rol van supervisor en uitvoerder. Mijn taken zijn veelzijdig: van het begeleiden van klussen in het buitenland tot de laatste 10% van een project in bedrijf stellen, samen met een programmeur. Soms doe ik zelfs verbouwingsklussen. Ook bezoek ik klanten om hun behoeften te begrijpen en de vertrouwensband met het nieuwe HAWE weer op te bouwen.

Wat sprak je aan om te komen werken voor HAWE?
Wat HAWE voor mij zo aantrekkelijk maakt, is het familiegevoel. Toen ik de directie van KUBO Group zag, bestaande uit mensen met meer dan 50 jaar ervaring in het bedrijf, wist ik dat dit de juiste plek voor mij was. Hetzelfde familiegevoel als toen kwam weer naar boven. Na enkele gesprekken met medewerkers en verdieping in KUBO Group wist ik zeker dat ik hier wilde werken.

Wat heb je gedaan voordat je bij HAWE kwam werken?
Voor mijn tijd bij HAWE werkte mijn vader bij het Gemeentelijk Energiebedrijf (GEB) in Rotterdam. Hij kwam regelmatig bij het oude HAWE voor gas- en lichtbetalingen. Huub Wooning vroeg toen aan mijn vader of hij een zoon had die bij HAWE kon werken, en dat was het begin van mijn reis bij HAWE in 1984. Ik was toen net van school.

Waar krijg je energie van?
Samen met ons geweldige team HAWE weer op de kaart zetten. Het is de nieuwe manier van werken bij HAWE die mij inspireert. De structuur en de toewijding aan kwaliteit en netheid, dat geeft mij energie. En niet te vergeten, het herstellen van het vertrouwen in HAWE bij zowel bestaande als nieuwe klanten.

Wat is je favoriete werkquote?
"Gemiste kansen komen altijd terug als je er klaar voor bent." Dat motiveert mij om altijd mijn best te doen, iets leuks te vinden in wat ik doe en getalenteerde mensen om mij heen te verzamelen. Want alleen kan je niets en met zijn allen kan je alles.