HAWE Cultivation Systems introduceert Maarten Beekenkamp als General Manager

Per 8 mei j.l. is Maarten Beekenkamp aangesteld als General Manager van HAWE Cultivation Systems. Hiermee haalt HAWE ruime tuinbouwkennis en -ervaring in huis, zowel op gebied van teeltsystemen alsook aan telerskant. Maarten Beekenkamp, geboren en getogen in Westland, is opgegroeid op het tuinbouwbedrijf van zijn vader. Na het afronden van zijn studie bedrijfskunde is hij van begin af aan in verschillende management posities werkzaam geweest binnen de gehele keten in de agrarische sector in binnen- en buitenland, van veredeling en teelt tot handel. Daarnaast heeft hij bestuurlijke ervaring opgedaan binnen de branche vereniging voor de groothandel in bloemen en planten (VGB).  De afgelopen tijd was hij werkzaam als General Manager op teeltlocaties in Noord-Amerika.

Maarten aan het woord

Maarten: “Ik ken HAWE als een begrip op het gebied van mobiele container systemen. Het is een bedrijf met veel historie, waar met name de afgelopen jaren veel gebeurd is. Maar nu, ruim een jaar onder de paraplu van de KUBO groep, bloeit het bedrijf weer op als nooit tevoren. Er zit een fijne combinatie tussen ervaring en jong bloed binnen het team. Dit zorgt voor een goede balans tussen mooie bewezen systemen en innovaties. Het mooie aan HAWE is dat ze niet een product vanaf de plank verkopen, maar met de klant meedenken. De klant staat voorop en daar kan ik mijzelf helemaal in vinden. Wij helpen telers wereldwijd met efficiënte en duurzame teeltsystemen om zodoende ons steentje bij te dragen aan een betere wereld.”

HAWE Cultivation Systems ontwerpt, ontwikkelt en levert sinds 1958 teeltsystemen voor telers van vandaag en morgen. Waar het ooit begon met de ontwikkeling van elektro karren hebben wij ons ontwikkeld tot dé architecten van slimme teeltsystemen met een duidelijke focus op mobiele goten systemen en mobiele container systemen. Die beiden ook meerlagen mogelijk zijn voor een optimale ruimtebenutting. Onze systemen worden wereldwijd toegepast en zijn geschikt voor een grote verscheidenheid aan teeltsoorten in zowel de voedsel- als sierteeltsector. Samen met het team zal Maarten aan de slag gaan om de groei van de organisatie verder vorm te geven.

HAWE Cultivation Systems, Moving Growth